Premi Cambra 2020 a la Internacionalització

Convocatòria oberta*

Objectiu

Distingir aquelles empreses de la demarcació que hagin expansionat de forma sostinguda la seva activitat internacional, mantenint una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada.

Candidatures

 Podran concórrer al Premi en aquesta categoria totes les empreses de la demarcació que hagin dut a terme un esforç destacat per impulsar la seva activitat d’internacionalització.

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. Trajectòria: evolució dels indicadors de posicionament internacional.
  2. Estratègia i màrqueting internacional: anàlisi i estudi de mercats, establiment de canals, acords de distribució i agència comercial, e-commerce.
  3. Establiment en mercats internacionals: Joint ventures, filials. Grups d’exportadors i participació en licitacions.
  4. Superació barreres comercials, requisits administracions, homologacions de producte, i OEA.
  5. Inversions en R+D+i orientades a la millora de producte a l’exportació.
  6. Cultura organitzativa: orientació a la internacionalització de l’empresa, departaments d’exportació i contractació de RR.HH.
  7. Altres accions que es considerin rellevants per assolir el posicionament internacional.
  8. Segons la base general tercera, es tindrà en compte aquelles accions realitzades per l’empresa en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

*El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 17 d’abril del 2020

Els guardons es lliuraran en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra que se celebrarà a (data i lloc a concretar). Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Us traslladem que, degut a la situació d’alerta sanitària davant el COVID-19, la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit suspendre la recepció de candidatures als Premis Cambra 2020. Quan tornem a obrir el procés de recepció de candidatures, us ho comunicarem.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: