Premi Cambra 2020 a l’Estratègia Empresarial

Convocatòria oberta*

Objectiu

Distingir aquelles empreses que, per la seva capacitat, visió empresarial i compromís en el llarg termini, han contribuït significativament al desenvolupament socioeconòmic de la demarcació.

Candidatures

Hi podran concórrer les empreses amb una trajectòria de llarg termini a la demarcació. L’empresa ha de destacar aquelles fites que, en el temps, han representat els punts d’inflexió i rellançament de la seva trajectòria de compromís amb el territori.

Mèrits

En particular, el jurat valorarà:

  1. Les inversions i ampliacions que l’empresa ha anat portant a terme i que han acompanyat el seu arrelament a la demarcació, el seu creixement i consolidació.
  2. La política i el compromís inversor de l’empresa en la creació de valor per al negoci, la recerca i el desenvolupament tecnològic, de productes i/o processos.
  3. L’adopció de models i estàndards de normativa internacional en l’àmbit de la gestió empresarial, la qualitat, el medi ambient, la salut laboral, bones pràctiques de fabricació i altres de caràcter voluntari enfocades a l’excel·lència de la gestió.
  4. L’impacte de la generació d’ocupació sostinguda en les diferents etapes de la seva evolució.
  5. La política de compromís social de l’empresa relacionada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, tant a nivell local com a nivell global.
  6. Els esforços que han projectat a l’empresa com a referent internacional en el seu sector empresarial.
  7. El creixement del volum de negoci generat.

*El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 17 d’abril del 2020

Els guardons es lliuraran en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra que se celebrarà a (data i lloc a concretar). Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Us traslladem que, degut a la situació d’alerta sanitària davant el COVID-19, la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit suspendre la recepció de candidatures als Premis Cambra 2020. Quan tornem a obrir el procés de recepció de candidatures, us ho comunicarem.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: