Premi Cambra 2020 a l’Empresa Saludable

Convocatòria oberta*

Objectiu

Distingir aquelles empreses que han desenvolupat actuacions destacables per garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors i treballadores, mitjançant l’anticipació i una aposta per assumir el compromís amb la prevenció i la salut per tal d’aconseguir empreses saludables.

Candidatures

 Podran concórrer al Premi en aquesta categoria totes les empreses catalanes que hagin impulsat activament i de manera voluntària projectes prevenció de riscos, promoció de la salut i el control dels riscos en l’àmbit laboral, a excepció d’aquelles que tinguin com a part del seu objecte social la prestació de serveis en l’àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals.

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. L’establiment d’estratègies i objectius per a una correcta avaluació i control dels riscos laborals com a part de l’estratègia de l’empresa.
  2. La implantació d’accions per a la promoció de la salut en el treball, com ara la promoció de l’exercici físic, hàbits alimentaris correctes, control de l’estrès…
  3. Les accions portades a terme en la formació de treballadors i treballadores en l’àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals.
  4. Les inversions destinades a la Prevenció de Riscos Laborals i el pressupost orientat a la vigilància de la salut.
  5. La implantació d’accions per a la reducció de la sinistralitat que s’hagin demostrat efectives i que hagin assolit resultats significatius.
  6. Establiment d’estratègies i objectius encaminats a la qualitat i la millora contínua, i/o la prevenció i salut laboral conforme estàndards, com les normes ISO9000, ISO14000, EFQM, EMAS, ISO 45001, OHSAS 18001…
  7. Segons la base general tercera, es tindrà en compte aquelles accions realitzades per l’empresa en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

*El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 17 d’abril del 2020

Els guardons es lliuraran en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra que se celebrarà a (data i lloc a concretar). Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Us traslladem que, degut a la situació d’alerta sanitària davant el COVID-19, la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit suspendre la recepció de candidatures als Premis Cambra 2020. Quan tornem a obrir el procés de recepció de candidatures, us ho comunicarem.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: