Premi Cambra 2020 a l’Empresa de Nova Creació

Convocatòria oberta*

Objectiu

L’objectiu és distingir l’activitat emprenedora per difondre la cultura i l’esperit empresarial com a mitjans per dinamitzar econòmicament la demarcació de la Cambra i, alhora, difondre nous projectes empresarials, premiar l’emprenedoria i reconèixer la figura dels emprenedors i les emprenedores.

Candidatures

Hi podran concórrer les empreses nova creació amb seu social o activitat a la demarcació, en qualsevol sector d’activitat i forma jurídica i amb una trajectòria màxima de tres anys.

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. La originalitat i caràcter disruptiu de la idea o del model de negoci creat.
  2. La orientació del nou projecte empresarial a l’emprenedoria social i als reptes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  3. L’enfocament internacional del projecte empresarial.
  4. L’enfocament al creixement i escalabilitat del model de negoci creat.
  5. La capacitat d’obtenir finançament per impulsar el creixement.
  6. La incidència de l’ús de les Tic, la digitalització o els elements característics de la Indústria 4.0 (IoT, AI, 3D, etc…) en la nova empresa.
  7. El perfil de la persona emprenedora.
  8. La generació de llocs de treball.

*El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 17 d’abril del 2020

Els guardons es lliuraran en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra que se celebrarà a (data i lloc a concretar). Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Us traslladem que, degut a la situació d’alerta sanitària davant el COVID-19, la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit suspendre la recepció de candidatures als Premis Cambra 2020. Quan tornem a obrir el procés de recepció de candidatures, us ho comunicarem.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: