Premi Cambra 2020 al Comerç

Convocatòria oberta*

Objectiu

Distingir les empreses de comerç que hagin destacat per la seva activitat i trajectòria desenvolupada en l’àmbit del comerç. L’objectiu d’aquesta categoria de premi és valorar aquells esforços empresarials encaminats a fer evolucionar el model de comerç, modern i eficient, adaptat als canvis i a l’actual complex context competitiu del sector.

Candidatures

Hi poden concórrer  les empreses del sector de comerç amb seu social o al menys amb un punt de venda ubicat a la demarcació. També i podran concórrer entitats de promoció que hagin portat a terme actuacions rellevants en el camp de la dinamització comercial i d’acord amb els mèrits detallats per aquesta modalitat.

Mèrits

El jurat valorarà les actuacions referides a:

  1. Innovació i desenvolupament de nous models de negoci.
  2. Estratègies i accions singulars orientades a l’adaptació a la competència.
  3. Plans de màrqueting i comercials. Establiment de nous canals i comerç electrònic. Plans de fidelització i de relació amb els clients.
  4. Inversions en projectes d’ampliació d’establiments i/o d’expansió comercial.
  5. Millores de gestió del comerç, digitalització de processos, logística, millores de l’experiència de compra.
  6. Trajectòria de creació, consolidació i creixement d’un negoci d’establiments comercials.
  7. Segons la base general tercera, es tindrà en compte aquelles accions realitzades per l’empresa en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

*El termini de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 17 d’abril del 2020

Els guardons es lliuraran en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Cambra que se celebrarà a (data i lloc a concretar). Les empreses que siguin guardonades rebran el reconeixement públic d’empresaris, directius i destacats representants del món econòmic i polític local, català i espanyol.

Us traslladem que, degut a la situació d’alerta sanitària davant el COVID-19, la Comissió dels Premis Cambra de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit suspendre la recepció de candidatures als Premis Cambra 2020. Quan tornem a obrir el procés de recepció de candidatures, us ho comunicarem.

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

 

Segueix els #premiscambra a les xarxes: